Vi tar hand om ditt lösöre och bohag – tryggt och omsorgsfullt

– När skador inträffar i fastigheter drabbas oftast också lösöre, det vill säga möbler och annan inredning, av till exempel sot eller vattenskador, berättar Sebastian Edfeldt Affärsområdeschef Fin & transport på EBE Gruppen. Då är det viktigt att vi snabbt är på plats för att kunna utföra en skadebesiktning och vidare hantering i processen.

EBE Gruppen utför lösöreshantering där vi sanerar ert lösöre på plats eller i våra anpassade lokaler. Efter att lösöret sanerats magasinerar vi allt i våra lagerlokaler till det att fastigheten är återställd. Då kör vi tryggt och säkert tillbaka lösöret till er.

Lösöresanering kräver stort kunnande och tiden är ofta en kritisk faktor. EBE Gruppens specialutbildade personal är kompetenta, flexibla och alltid tillgängliga med kort varsel.

Vi omhändertar och magasinerar ert lösöre eller bohag sker säkert i våra toppmoderna lagerlokaler. Lösöret ställs i dammfria träboxar som säkerhetsställer att godset inte blir nedsmutsat eller skadat under lagringstiden. Allt för en trygg förvaring och smidig hantering åt våra kunder.

Vi hjälper er även med flytt av bohag och röjning av skadat lösöre.

– Det är inte en slump att vi nu har ett lager om ca 3000 kvm för att kunna förvara och omhänderta våra kunders lösöre och bohag. Vi har arbetat stenhårt med att bygga upp vår verksamhet och affärsområde för att ge oss själva och våra kunder den bästa möjliga omsorg och förutsättningar för en smidig hantering, vilket vi såklart är väldigt stolta över, avslutar Sebastian.