Vi samarbetar för att ta oss i mål

Det här är vår viktiga medarbetare Jessica Ramsvik. Hon arbetar som ekonomichef hos oss på EBE Gruppen, vilket innebär att ta fram ekonomiska resultat för bolagen varje månad och en mängd annat arbete. Här berättar hon mer om vad det innebär att vara ekonomichef på EBE Gruppen och sina fritidsintressen.

En vanlig dag på jobbet…
Jessica tillbringar sina dagar på kontoret framför datorn. Ekonomiarbetet består av mycket löpande rutinuppgifter som varierar under månaden. Det innebär att hon behöver vara flexibel och skifta sitt fokus från dag till dag. Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat vara bokslut, lön, kravhantering, betalningar till leverantörer och löpande analyser. Men oavsett hur duktig Jessica är på att planera dyker det alltid upp oväntade saker som måste hanteras, vilket hon alltid är redo för. 

Samarbete får helheten att fungera
Det bästa med jobbet enligt Jessica är att det är en stor variation, trots att det styrs mycket av rutiner och lagar. Hon förklarar att det är ett ganska litet team som hanterar ekonomi och administration på EBE Gruppen. Men tack vare ett nära och bra samarbete får de helheten att fungera. 

Jessica berättar att hon trivs väldigt bra med sina kollegor på jobbet. Framförallt tycker hon att det är roligt att få möjlighet att lära känna ännu fler människor efter kontorsflytten. 

Vikten av trygghet och flexibilitet
För Jessica är det viktigt att arbeta på ett bolag som är noga med lagar och regler. Men även att företaget är måna om sin personal i stort och smått. Därför känner hon sig hemma på EBE Gruppen. 

Vi värdesätter flexibilitet och frågade därför Jessica vad hon anser att flexibilitet innebär på arbetsplatsen. Hon svarade att det främst handlar om att se möjligheter istället för problem när det kommer till att hantera det oförutsedda som ofta dyker upp. Men även att vara bra på att prioritera så allt hinns med. Därför är det extra viktigt med ett bra samarbete mellan alla kollegor för att gemensamt gå i mål med uppgifterna. 

Många timmar i stallet och gröna fingrar
Avslutningsvis frågade vi Jessica vad hon gör på fritiden. Hon berättade att hon har ett stort intresse för hästar och därför tillbringar mycket tid i stallet. Dessutom har hon ett stort intresse för växter, trädgård och odling. 

Har du några frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss vi finns alltid redo och nära till hands.