Vi hjälper dig med alla typer av fuktproblem

Känner du obehag inomhus? Står inte allt rätt till? Då ska du kontakta oss på EBE Gruppen.

Våra specialister kan hjälpa dig med en fuktutredning för att lokalisera vad som triggar just ditt obehag. Det kan vara allt från ett läckande vattenrör till kemiska emissioner som avges från byggnadsmaterial. Efter genomförda fuktutredningar återrapporterar vi till dig i vårt digitala rapportverktyg där du får orsak, åtgärdsförslag, bilddokumentation, mätvärden och mycket mer.

– Vi på EBE Gruppen hjälper dig med avfuktning av skador och klimathållningen för dina projekt. Allt för att du ska slippa obehagliga och kostsamma överraskningar under projektets gång. Tillsammans med vårt system för fjärravläsning kvalitetssäkrar vi byggplatsens klimat för dig och din kund, säger Magnus Johansson, Affärsområdeschef på EBE Gruppen.

EBE Gruppen erbjuder även förebyggande arbete för att motverka fuktskador

Vårt affärsområde Fuktkonsult kan utföra både RBK- och GBR-fuktmätningar. Rådet för ByggKompetens RBK är ett samarbetsorgan som verkar för en hög kompetensnivå inom branschen. GBR står för Golvbranschen som har utvecklat en metod för att bestämma relativ fuktighet RF i normaltorkande golvavjämning.

Våra partners är utbildade och legitimerade fuktkontrollanter som säkerställer en korrekt mätning. Konsekvenserna av en felaktig fuktmätning kan skapa omfattande problem med golv som inte fäster eller kemisk nedbrytning av mattor som i sin tur kan leda till både en ohälsosam inomhusmiljö och stora kostnader, säger Magnus.

Magnus kollega Fredrik Herrmann är Fuktsakkunnig och han och hans avdelning hjälper dig med rådgivningen innan projektet påbörjas

Det inkluderar både nyproduktion som renoveringar. Genom att lägga några timmar tillsammans med en Fuktsakkunnig innan projektet startar kan man hålla nere kostnaderna. Våra experter ser till att projektet får rätt förutsättningar från början, vilket gör att processen blir bättre och mer effektiv för dig som kund. Vi går igenom projektplanen tillsammans och rådgör vilka alternativ som är mest lämpade för din byggnation eller renovering, bekräftar Fredrik Herrmann, Fuktsakkunnig EBE Gruppen.

Tveka inte att kontakta oss på EBE Gruppen om du har frågor eller behöver hjälp med en fuktutredning.

Läs mer om avfuktning och fuktbesiktningar här

 

Magnus Johansson, Affärsområdeschef Torkteknik på EBE Gruppen