Vi är med er hela vägen

En brand utbröt i ett bostadsområde förra sommaren som dessvärre medförde att hela trapphuset och några lägenheter behövde totalrenoveras.

Vi var på plats direkt efter brandkåren och börjar efter brandkårens arbete att lokalisera skadeomfattning. Vi konstaterade att samtliga hyresgäster inte kommer att kunna komma tillbaka till sina lägenheter inom den närmaste tiden, som kommer att bli drygt nio månader.

En förtvivlan och oro präglade stämningen vid det inträffade och vi kan bara lugna berörda genom att finnas på plats, vägleda och informera om vad som komma skall. Ge kontaktuppgifter till försäkringsbolagen, vara behjälpliga för fastighetsägaren kring att ge ut information och även tillse att hyresgästerna blir tillfreds i sina nya evakueringslägenheter. Här arbetar vi nära vår beställare och bra kommunikation blir en framgångsfaktor.

Vi har sedan branden utbröt varit på plats och vår skadeservice har arbetat i projektet med rivning och sanering av berörda ytor i fastigheten samt hanterat boendes lösöre.

Vi håller ihop projektet och kommunikationen med hyresgäster, försäkringsbolag, fastighetsägare och inblandade entreprenörer. Vi är med er hela vägen och det känns fint att få vara med vid utlämning av nycklarna när hyresgästerna får återförenas i sina hem.

Att agera snabbt, rationellt och samtidigt professionellt med hjärta är något som vi försöker leva upp till, säger Magnus Lökkeberg, Arbetsledare Skadeservice, EBE Gruppen.

Sammantaget så är det ett projekt som har genomgått motgångar såväl som medgångar och vi har stöttat varandra för att tillsammans driva det i mål. Samarbetet och kommunikationen med EBE Gruppen har fungerat otroligt bra, berättar Mattias Overgaard, Fastighetsvärd på Bostadsbolaget.

Flexibilitet och att vi gör det lilla extra för kunden är för oss nyckeln till framgång i många projekt. Det är trots allt i många människors hem eller arbetsplatser vi befinner oss så det är ytterst viktigt att visa medmänsklighet och värdesätta kundens speciella önskemål, avslutar Camilla Algebäck, Sälj- & Marknadschef, EBE Gruppen.

På bilden: Magnus Lökkeberg, Arbetsledare Skadeservice, EBE Gruppen, Mattias Overgaard, Fastighetsvärd Bostadsbolaget och Camilla Algebäck, Sälj- & Marknadschef, EBE Gruppen