Vi är ett team

Vi är ett team

Det här är vår skickliga medarbetare Sara Ahlgren. Hon har arbetat på EBE Gruppen i åtta år. Fem år som arbetsledare och innan dess tre år som tekniker. Det betyder att hon  har en lång erfarenhet och massor med kunskap för att hjälpa våra kunder.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
En vanlig dag för mig kan variera väldigt mycket. Det beror på att du aldrig vet i förväg vilken form av nya skador som inträffar, berättar Sara Ahlgren.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– För mig är det bästa och viktigaste att kunna få hjälpa andra människor som blivit drabbade av skador. Utöver det så gillar jag den stora variationen som arbetet innebär.

Vilken är den största utmaningen med ditt jobb?
Att vara arbetsledare innehåller ett högt arbetstempo med många bollar i luften samtidigt. Vilket kräver ett stort fokus. Men det är samtidigt väldigt roligt. 

Vad tycker du om gemenskapen på arbetsplatsen?
Det är en väldigt bra sammanhållning i vår lilla arbetsgrupp. Vi vet att vi kan räkna med varandra när vi behöver hjälp. Däremot kan det gå lite vilt till under kortspel på lunchtid, vilket är roligt. 

Vad innebär att vara flexibel på arbetsplatsen för dig?
 För mig är det viktigt att tänka utanför boxen. Dessutom är det betydelsefullt att inte bara tänka på sig själv utan att alltid hjälpa varandra vi är ett team. 

Har du något roligt planerat för semestern?
Jag har en sen semester i år så planen är att spendera tid med familj och vänner samt vila upp mig. Det blir även en del dagsutflykter och en vecka i Strömstad som jag ser fram emot, avslutar Ahlgren.

Har du några frågor eller behöver professionell hjälp? Kontakta oss – Vi har lång erfarenhet och hjälper gärna till.