Säg Hej, Hejdå och Hej igen till Christoffer

Ja, precis som rubriken lyder så säger vi “Hej”, “Hejdå” och “Hej igen” till vår kollega Christoffer. I februari går nämligen flyttlasset för en av våra fantastiska fukttekniker, Christoffer med familj, hem till Falun.

– Jag är uppvuxen i Dalarna så nu känns det som rätt tid för att ta steget att flytta hem, berättar Christoffer.

I 7 år har han varit en viktig och uppskattad arbetskollega för oss på EBE Gruppen i Göteborg. Men när vi säger Hejdå och tack för hans tid hos oss i Göteborg, så får vi samtidigt säga Hej och välkommen till vårt systerbolag SSG Nordic i Falun/Gävle.

Tiden i Göteborg

Vi har tidigare intervjuat kollegor som även de lyft teamkänslan och vår gemenskap som något unikt och uppskattat.

– Det har alltid varit en bra gemenskap och ett roligt arbete där man själv får lägga upp dagarna. Varje skada är en ny skada så det finns alltid möjligheter för att fortsätta utvecklas, förklarar Christoffer.

Eftersom Christoffer alltid trivs hos oss berättar han att det aldrig har funnits ett behov att söka sig till en konkurrerande firma. När flyttlasset går till nordligare breddgrader var det en självklarhet för Christoffer att söka sig till samma koncern men även en självklarhet för oss att vilja ha kvar honom. För oss på EBE Gruppen är det viktigt att ge våra anställda möjlighet att utvecklas inom företaget. Uppe i Falun kommer nämligen Christoffer tillhöra kontoret i Gävle men själv vara verksam i Falun.

– Det känns väldigt bra att förtroendet finns för mig och att det går att lösa på ett så bra sätt. Det ger en trygghet och får mig att vilja fortsätta prestera på jobbet fast på ett nytt ställe, förklarar han.

Slutligen berättar han också att han faktiskt har sneakers så han klarar sig resten av livet. Men trots det så hindrar det inte honom från att köpa nya titt som tätt.

Vi vill tacka Christoffer för helt fantastiska år tillsammans! Du kommer vara saknad och är alltid välkommen tillbaka. Men vi är glada över att ha dig kvar i koncernen och önskar dig ett STORT Lycka till!