Om oss

Om EBE Gruppen

Vi är över 110 personer som var och en har sin styrka och kompetens. Tillsammans utför vi våra uppdrag inom skadeservice och torkteknik effektivt och med ett kvalitativt resultat.

EBE Gruppen har kontor i Göteborg, Torslanda, Lysekil, Uddevalla, Alingsås och Kungsbacka.

I Torslanda bedriver vi vår verksamhet i egna specialanpassade lokaler bestående av huvudkontor, saneringsutrymmen och magasinering.

Vi har egen fordonspark med lätta lastbilar för transporter, servicebilar och släpkärror samt den maskinpark som krävs för att utföra en förstklassig skadesanering. Våra fukttekniker använder modern utrustning för fuktmätning och analyser. All rapportering och dokumentation sker i vårt egna datasystem. Med en mycket stor maskinpark kan vi serva våra kunder med små och stora uppdrag.

Vi jobbar alltid nära våra kunder – som innefattar byggfirmor, fastighetsägare, försäkringsbolag, fastighetsförvaltare och kommuner. Stora som små, hos oss är alla välkomna.

Tack för ordet!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Referenser

“Nu har jag varit med i ett par olika stamrenoveringar / ROT-projekt där man ofta stöter på gamla vattenskador.
Jag har uteslutande arbetat med EBE Torkteknik som alltid hanterar våra problem snabbt och på ett sätt som gör att vi som byggentreprenörer får en enklare resa genom skadan, då dom sköter allt från montage av utrustning, löpande kontroll av uttorkningsprocessen, samt att till varje enskild skada lämnas tydliga och professionella rapporter med all nödvändig dokumentation.”

Alexander Bryngelhed
Platschef, Uddevalla

“Min rekommendation om EBE torkteknik låter så här:
– EBE torkteknik har ett stort upptagningsområde inom hela Göteborg och Bohuslän
– EBE torkteknik besitter kompetent personal som på ett professionellt sätt hanterar fuktskador i byggnader
– Besiktning och återkoppling sker snabbt från beställning till besiktning och rapport
– Vi rekommenderar EBE Torkteknik”

Länsförsäkringar
Krister Andersson
Chef privatskador bygg

“Vi rekommenderar EBE och ser flera fördelar med att använda EBE då vi vet att hela skadeprocessen blir hanterad på ett bra sätt av en aktör för besiktning, rivning, lösöreshantering och torkning.
Vid akuta skador är EBE snabbt på plats för att ta hand om fastigheten och våra hyresgäster vilket skapar ett stort värde för oss.”

Wallenstam AB (publ)
Jonny Friberg
Förvaltningschef

“Jag använder EBE för besiktning och avfuktning. Anledningen att jag väljer EBE är att de är snabbt på plats, har hög kompetens och väldigt serviceminded personal.”

Ivar Kjellberg Byggnads AB
Johan Olsson
Projektledare bygg

Vision, mission och värderingar

Mission

Vi räddar ekonomiska värden med människa och miljö i fokus.

Vision

Inom strategiskt utvalda geografiska områden ska vi vara den ledande aktören inom sanering och avfuktning.

Med ledande menar vi marknadsledande, leda utvecklingen och ledande kvalité. Våra kunder och medarbetare ska uppleva skillnad.

Värderingar

Kvalitet
Vi skall i varje steg i vårt arbetsutförande utgå från Kunden i Centrum – från projektstart till slutrapportering. Detta säkerställer vi genom att använda oss av effektiv avfuktningsutrustning, våra medarbetares kompetens, noggrannhet och bra service. När ni anlitar oss ska ni känna trygghet och kunna lita på att vi alltid utför vårt arbete efter bästa förmåga. Med god branschkunskap, tillmötesgående och leveranssäkerhet skall vi överträffa våra kunders krav på oss.

Medmänsklighet
Vi arbetar ofta i någons hem eller på någons arbetsplats där det har skett en skada till följd av brand eller vatten. Vi känner och visar empati för människor som drabbats och strävar alltid för att hjälpa till att minimera kundens problem och oro. Med stort engagemang för ungdomar stödjer vi idrottsföreningar och ungdomsprojekt som bland annat verkar för ett drogfritt samhälle. Vi försöker också bidra till en social hållbarhet genom att ställa etiska krav på våra leverantörer.

Flexibilitet
Alla dygnets timmar, alla årets dagar står vi redo för våra kunder och kollegor. Vi gillar förändring och anpassar oss gärna för en bättre leverans.

Miljöarbete

När vi bedriver vår verksamhet sätter vi miljön i fokus!

Alla anställda i företaget har en grundläggande miljökunskap vilket innebär att vi är medvetna om hur vår verksamhet belastar miljön.
Vår verksamhet bidrar också till minskad nyproduktion och användning av råvaror, vilket sparar jordens begränsade resurser.
Vi strävar efter att utföra vårt arbete med så liten negativ miljöbelastning som möjligt i varje arbetsmoment.

EBE Torkteknik – Miljöpolicy
EBE Torktekniks miljödiplom
EBE Skadeservice – Miljöpolicy
EBE Skadeservice miljödiplom
Beräkning av miljövinster vid torkning
av fuktskada
– examensarbete där vi deltagit

Vi Stödjer

Certificate of CSR

Vi stödjer idrottsföreningar och ungdomsprojekt som bland annat skall verka för ett drogfritt samhälle. Vi försöker också bidra till en social hållbarhet genom att ställa etiska krav på våra leverantörer.

Mobile
Utskrift