Om oss

Om EBE Gruppen

Som marknadsledande bolag inom Skadeservice och Torkteknik är vi stolta men ödmjuka över vår framgång. Att känna stolthet är viktigt, men att göra det ödmjukt är ännu viktigare. Tillsammans med vårt systerbolag SSG Nordic är vi nu rikstäckande och kan erbjuda kunder våra tjänster oavsett vart i landet de befinner sig. 

Ända sedan start har vårt mål varit att hjälpa kunder när olyckan varit framme. Vind, vatten eller brand – oavsett vad orsaken är till förödelsen vill vi finnas där när du behöver oss. Med ett härligt gäng där var och en har sin styrka och kompetens arbetar vi som ett team. Tillsammans utför vi uppdrag inom skadeservice, torkteknik och fuktkonsultation.
Dessutom erbjuder vi jour dygnet runt, året runt.

I Torslanda, Göteborg finner du vårt huvudkontor med specialanpassade lokaler med saneringsutrymmen och magasinering. För oss  på EBE Gruppen är utveckling en viktig del i verksamheten, av såväl redskap som tjänster. Vår egna fordonspark består av allt från lätta lastbilar, servicebilar och släpkärror till en maskinpark med allt som krävs för förstklassig skadesanering. Modern och uppdaterad utrustning och dokumentation i vårt egna datasystem ser vi som en självklarhet. 

Byggfirmor, fastighetsägare, försäkringsbolag, fastighetsförvaltare eller kommun – vi arbetar alltid nära våra kunder. Stora som små, hos oss är alla välkomna.

Ett stolt men ödmjukt – tack!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

iso_9001
iso_14001
iso_45001_png

Referenser

”Nu har jag varit med i ett par olika stamrenoveringar / ROT-projekt där man ofta stöter på gamla vattenskador.
Jag har uteslutande arbetat med EBE Torkteknik som alltid hanterar våra problem snabbt och på ett sätt som gör att vi som byggentreprenörer får en enklare resa genom skadan, då dom sköter allt från montage av utrustning, löpande kontroll av uttorkningsprocessen, samt att till varje enskild skada lämnas tydliga och professionella rapporter med all nödvändig dokumentation.”

Alexander Bryngelhed
Platschef, Uddevalla

”Min rekommendation om EBE torkteknik låter så här:
– EBE torkteknik har ett stort upptagningsområde inom hela Göteborg och Bohuslän
– EBE torkteknik besitter kompetent personal som på ett professionellt sätt hanterar fuktskador i byggnader
– Besiktning och återkoppling sker snabbt från beställning till besiktning och rapport
– Vi rekommenderar EBE Torkteknik”

Länsförsäkringar
Krister Andersson
Chef privatskador bygg

”Vi rekommenderar EBE och ser flera fördelar med att använda EBE då vi vet att hela skadeprocessen blir hanterad på ett bra sätt av en aktör för besiktning, rivning, lösöreshantering och torkning.
Vid akuta skador är EBE snabbt på plats för att ta hand om fastigheten och våra hyresgäster vilket skapar ett stort värde för oss.”

Wallenstam AB (publ)
Jonny Friberg
Förvaltningschef

”Jag använder EBE för besiktning och avfuktning. Anledningen att jag väljer EBE är att de är snabbt på plats, har hög kompetens och väldigt serviceminded personal.”

Ivar Kjellberg Byggnads AB
Johan Olsson
Projektledare bygg

Vision, mission och värderingar

Mission

Vi räddar ekonomiska värden med människa och miljö i fokus.

Vision

Inom strategiskt utvalda geografiska områden ska vi vara den ledande aktören inom sanering och avfuktning.

Med ledande menar vi marknadsledande, leda utvecklingen och ledande kvalité. Våra kunder och medarbetare ska uppleva skillnad.

Värderingar

Kvalitet
Vi skall i varje steg i vårt arbetsutförande utgå från Kunden i Centrum – från projektstart till slutrapportering. Detta säkerställer vi genom att använda oss av effektiv avfuktningsutrustning, våra medarbetares kompetens, noggrannhet och bra service. När ni anlitar oss ska ni känna trygghet och kunna lita på att vi alltid utför vårt arbete efter bästa förmåga. Med god branschkunskap, tillmötesgående och leveranssäkerhet skall vi överträffa våra kunders krav på oss.

Medmänsklighet
Vi arbetar ofta i någons hem eller på någons arbetsplats där det har skett en skada till följd av brand eller vatten. Vi känner och visar empati för människor som drabbats och strävar alltid för att hjälpa till att minimera kundens problem och oro. Med stort engagemang för ungdomar stödjer vi idrottsföreningar och ungdomsprojekt som bland annat verkar för ett drogfritt samhälle. Vi försöker också bidra till en social hållbarhet genom att ställa etiska krav på våra leverantörer.

Flexibilitet
Alla dygnets timmar, alla årets dagar står vi redo för våra kunder och kollegor. Vi gillar förändring och anpassar oss gärna för en bättre leverans.

ISO Certifierade

När vi bedriver vår verksamhet är kvalitet, miljö och arbetsmiljö viktiga delar. Som ISO Certifierade har vi genomfört en nulägesanalys för att lägga en välgrundad utgångspunkt. Därefter har vi tagit fram en plan för åtgärder samt sett över förändringar som krävts för att uppfylla kraven för certifieringen. Det innebär att avvikelser har ifrågasatts och förbättringar har genomförts. Viktigt att understryka är att arbetet inte slutar efter förändringarna utan vi arbetar kontinuerligt för att förbli ISO Certifierade. 

Att vara ISO Certifierade innebär att EBE Gruppen följer de internationella ställda kraven för hur en organisation ska arbeta med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Ett certifikat som vi sätter otroligt högt värde på för såväl våra kunder som organisation och medarbetare.

Vi Stödjer

Certificate of CSR

Vi stödjer idrottsföreningar och ungdomsprojekt som bland annat skall verka för ett drogfritt samhälle. Vi försöker också bidra till en social hållbarhet genom att ställa etiska krav på våra leverantörer.

barnsupporter-foretag-2021_marke
hacken
Utskrift