Ny löneadministratör på EBE Gruppen

Löneadministratör och ny på jobbet

Hon arbetar idag som löneadministratör på EBE Gruppen. Emelie har tidigare varit kundansvarig inom ett vårdföretag där en av hennes arbetsuppgifter var just löneadministration. Därför är arbetsuppgifterna inte helt främmande för henne. Vi skulle vilja påstå att det var kärlek vid första ögonkastet.

För direkt när Emelie läste vår annons fastnade hon. Det var flera viktiga saker som klickade; arbetsplatsen, arbetsuppgifterna, företagskulturen och våra sunda värderingar. Det känns väldigt bra för EBE Gruppen att Emelie som utomstående uppmärksammat dessa punkter. Eftersom det är områden vi ständigt arbetar med att upprätthålla och utveckla. Att vi samtidigt lyckas förmedla det utåt, ja då har vi lyckats på riktigt!

Utmaning och utveckling

Med byte av jobb tillkommer nya utmaningar, med utmaningar kommer även utveckling. Emelie tvivlar inte det minsta på att hon kommer både utvecklas och utmanas i sin roll här på EBE Gruppen. Den största utmaningen kommer vara att nästan börja om från början. Lära sig nya rutiner , nya avtal och nya program, men det är även något som hon finner väldigt roligt. Att få utvecklas och utmana sig själv!

– Jag hoppas kunna utvecklas och växa tillsammans med företaget och lära mig mer om både branschen och det arbete jag gör idag.

Precis som Emelie hoppas vi på att växa tillsammans!

Tur i spel

För många krävs det en hel livstid för att vinna en stjärnvinst på Liseberg. För Emelie krävs det bara att hon åker dit och spelar. Hemligheten? Det är egentligen ingen som vet. Kanske är det något som går i arv eftersom hennes mormor hade samma tur? Eller så kanske det bara handlar om att vara på rätt plats, med rätt nummer och vid rätt tid? Hursomhelst så tackar vi inte nej till att ha en kollega som alltid vinner stjärnvinster, så länge hon delar med sig. Dessutom är det nog två stjärnvinster som vunnits vid denna anställningen.

Varmt välkommen till EBE Gruppen Emelie!

Vill du läsa vår senaste artikel om vår nya arbetsledare? Klicka HÄR