Nationella entreprenörsdagen

Idag är det den nationella entreprenörsdagen och därför så vill vi uppmärksamma våra grundare av EBE Torkteknik, som sedan förra veckan ägs av ett av världens största skadeserviceföretag, BELFOR.

 

Philip Bayati och Trond Larsen hade som vision att starta och driva ett bolag som skulle förenkla skadehanteringen för kunden genom att de kunde ringa ett samtal och få snabb hjälp och en nära dialog under hela processen.

 

– Vi såg möjligheten att bredda erbjudandet för våra kunder genom att slå ihop skadeservice med vår avfuktning. Detta innebar att vi effektiviserade och minimerade kontaktvägar.

 

Bidrag till framgången…

Vi mäter regelbundet vår personal- och kundnöjdhet och får på så sätt kvitto på vad vi gör som är positivt och vad vi behöver skruva på.

 

Vi vet att det är uppskattat att vi vågar utmana branschen med koncept och teknik som vi tror på. Vi har under åren dessutom utökat med fler affärsområden för att erbjuda kunden en helhet – från förebyggande projektering till avhjälpande och akut skadehantering.

 

Det är roligt att se kundernas omdöme i våra NKI mätningar, säger Camilla Algebäck, Sälj- & Marknadschef. Vi går igenom resultatet och arbetar utifrån detta.

 

Drivkraften i vårt arbete är att leverera värde för våra kunder som leder till att varje befintlig och framtida kontakt skall vara långsiktig, berättar Philip. Kunden ska vara trygg med att de ringer oss och så ”löser vi resten”. Oavsett om det handlar om att riva ner väggar, sanering av klotter eller asbest, utreda eller torka en vattenskada, övergripande samordning av projektet i en större skada eller fuktprojektering vid nyproduktion, så finns vi med er hela vägen.

 

Philip förtydligar att vi är ödmjuka inför att hög kundnöjdhet är en färskvara och Trond berättar att utmaningen är att bibehålla kvalité då det inom branschen råder prispress. Vi kan se att andra i branschen nu ser samma möjligheter som vi såg 2012, då vi startade bolaget. Vi måste arbeta smart och tänka oss in i situationen om vi själva vore kund, hur skulle vi vilja ha det?

 

Välkomna att höra av er om ni tror att vi kan samarbeta i pågående eller framtida projekt.

 

Vi nås alla dagar dygnet runt på 031-921250

På bilden: Trond Larsen, medgrundare av EBE Torkteknik och Kvalitetschef på SSG Sverige