Möt vår nya fukttekniker Lena

Framför oss har vi Lena Lindström som är ny fukttekniker hos oss på EBE Gruppen.

Lena berättar inledningsvis att hon lever för sina intressen som varvas mellan skytte, fiske och jakt – och nu även arbetet som Fukttekniker. Lena är tävlingsinriktad och siktar dessutom på att komma med i landslaget i lerduveskytte. Det var även på skyttebanan som hon träffade sin kärlek, hennes stora idol! Tillsammans har de tre jakthundar och tre tonårsbarn. Så Lena har att göra minst sagt helt året!

Hur halkade Lena då in som Fukttekniker?
”Det var en spontanare som kändes rätt. Det dök upp en annons som jag tyckte såg spännande ut så jag kastade mig på det, fullföljde utbildningen och här är jag.”

Vidare berättar Lena att det känns som att man inte någonsin kan bli fullärd och det är också en av hennes styrkor, hon kan lite om mycket.

Hur händig är du?
”Jag vill gärna lära mig och är inte den som lämpar över arbetet till mannen. Jag är nyfiken på hur saker fungerar och tillika fukt- och vattenskador.”

Hur känner du inför din tid här på EBE Gruppen?
”Jag skulle vilja säga att jag är i en stor utvecklingsfas och ser ljust på att få lära mig mycket om branschen som jag inte visste tidigare. EBE är ett riktigt prestigelöst och härligt gäng med höga ambitioner.”

Välkommen till oss Lena! 👏