Möt en av våra fukttekniker

Vi på EBE Gruppen vill lyfta fram våra stjärnor till medarbetare. Henrik Åhvall är en av dem och är en viktig del i vårt team.

Henrik har arbetat som fukttekniker på EBE Gruppen i närmare 7 år och är en riktigt gó göteborgare. Han är en lugn, trygg och noggrann person med en stor portion humor som bor tillsammans med sin sambo och sina två barn ute på landet. 

Enligt Henrik är det bästa med att arbeta på EBE Gruppen möjligheten till att driva sina egna uppdrag och att utvecklas. Samtidigt lyfter han fram det positiva i att ändå få vara en del av ett gott gäng.

Utmaningar
Inom branschen ställs Henrik ständigt inför nya utmaningar och uppdrag han aldrig tidigare har stött på. Men genom att ha en positiv inställning och attityd i kombination med ett starkt fokus hittar han alltid en lösning. Självklart kan han även räkna med hjälp från sina kollegor när det behövs.

Fritid
På sin fritid gillar Henrik att träna och att spendera mycket tid tillsammans med familjen ute på landet. Om tiden finns ger han sig gärna ut på landsvägarna för en åktur på sin motorcykel. Henrik gillar även att unna sig och äta god mat och som den göteborgare han är har han givetvis en förkärlek till skaldjur. Han äter nämligen en rejäl räkmacka nästan varje helg och ibland lyxar han till det med skaldjur både fredag och lördag. 

Vi är tacksamma över att Henrik skapar en härlig stämning med sin göteborgshumor och för det fina arbetet han gör tillsammans med sina kollegor.