Marie trivs allt bättre och bättre

Hon är en viktig teammedlem hos oss på EBE Gruppen sedan 2006 och säger att hon bara trivs bättre och bättre med tiden. Vi vill självklart veta vad det är som bidrar till att Marie känner så! 

Hej Marie, vem är du?

Hm, jag är spontan, glad och lätt att ha att göra med. Jag skulle säga att jag förlänger livet på väldigt många runt omkring mig. Ja, jag är ju inte livräddare men ett gott skratt förlänger livet sägs det. Är mor, mormor, farmor och sambo och tycker att livet är allmänt underbart!

Vad är det absolut bästa med din tjänst som kontorist?

Jag har väl alltid gillat kontorsarbete så detta passar mig alldeles utmärkt. Frihet under ansvar tillsammans med möjligheten att kunna jobba hemifrån.

Vad är det absolut bästa med EBE Gruppen?

För de som har drabbats är det ju helheten att vi kan erbjuda alla de tjänster som krävs för att utföra vårt jobb på ett tillfredsställande sätt. Kunden ringer ett samtal, vi löser resten! Men för min del tycker jag att vi blir ett allt mer sammansvetsat gäng som är behjälpliga för varandra så att vi alla kan jobba på ett så smidigt sätt som möjligt.

När du inte jobbar, vad gillar du att göra på din fritid?

Umgås med familj, barn, barnbarn och vänner… ja, i den mån det nu går i dessa tider. Man blir aldrig för gammal för en jänkare och cruising är aldrig fel så en sväng med veteranbilen – ja, min Pontiac, en tur med husbilen eller med båten finnas med på listan av fritidsintressen. Sen tycker jag det är lite spännande och är lite nyfiken på den andliga världen. Utöver det så samlar jag på La Poterie och har gjort i 30 år. 

Marie är en fartfylld och glädjespridande person som verkligen trivs på EBE Gruppen. Vi är tacksamma och uppskattar att få ha Marie som en värdefull lagmedlem här hos oss!

Tre snabba med Marie: 

Fukt inne eller fukt ute? Ute

Vinter eller sommar? Sommar

Inne på kontor eller ute på fält? Båda delarna. Men måste jag välja blir det inne på kontoret.