Månadsbrev maj

Välkommen sköna maj

Vi hoppas att ni har haft en härlig påsk. Det känns positivt och energigivande att det blir varmare och ljusare tider! Hos oss så snurrar hjulet på i full fart minst sagt och här kommer en inblick i vad som händer hos oss på SSG Nordic och EBE Gruppen.

Nya samarbeten
På flera av våra kontor i bland annat Gävle, Stockholm, Jönköping, Göteborg och Skåne så inleder vi nya ramavtal inom såväl avfuktning som sanering och vi ser fram mot att etablera långsiktiga samarbeten med våra beställare.

Nu finns vi även i Lund
Vi har etablerat vårt kontor i Lund där vi har tre fuktkonsulter på plats för att hjälpa våra beställare i Skåne med fuktprojektering och förbyggande analys och utredningar.

ISO-revision genomförd
Vårt kontor i Gävle och Stockholm har genomgått en ISO revision med tillfredställande resultat och vår revisor bekräftar vår tillväxt och utvecklingsresa. Vi arbetar nära varandra inom koncernen och fortsätter att utmana organisationen för att nå nya höjder. Vi vidareutvecklar olika centrala funktioner och processer för att höja vår lägstanivå och nå våra mål.

SSG på Borätt Forum
Som ett led i att göra detta så har vi deltagit vid en Borätt Forum kväll där vi bland annat berättat om vår arbetsprocess inom fuktskador och förebyggande arbete, hur vi hjälper er med omhändertagande av era möbler och bohag vid skador, vår insats för att hålla era fastigheter fria från klotter och smutsiga fasader och inte minst vår jour – dygnet runt, året runt.

Fantastiskt partnerengagemang
Vi vill passa på att visa uppskattning till alla ni som engagerar er i oss genom våra Partneraktiviteter, vilket har inneburit väldigt stort intresse och högt deltagande. Under veckan så har vi delat ut ett pris till Joakim Dessewffy på Stockholms Stadsbyggare som var vinnare av vårt senaste Hantverkarquiz. Ni når våra Partneraktiviteter på våra hemsidor och sociala medier. Varmt välkomna med er medverkan!

Stort brandprojekt i Gävle
Vårt större brandprojekt i Gävle flyter på och vi har snart kommit halva huset, dock mycket som återstår i form av rivning i varje lägenhet så vi fortsätter med rivning och sanering av fasaden, sanering av hela ventilationen och slipning av trapphus, berättar Christoffer Persson, Regionchef SSG Nordic.

Mycket på gång i Göteborg
Vi har flertalet brand- och saneringsprojekt i Göteborg där vi hjälper vår beställare att underlätta kommunikation och hantering genom ett digitalt bokningssystem, berättar Mathias Kaldeby, Affärsområdeschef EBE Gruppen.

Pågående besiktningar i Malmö
Just nu utför vi fukt- och skadebesiktningar i 80 lägenheter i Malmö, berättar Trond Larsen, Kvalitetschef SSG Sverige.

Med vänlig hälsning,
Camilla Algebäck
Sälj- & Marknadschef