LIA praktikant på EBE Gruppen

En ansökan gav LIA

Att ta emot LIA praktikanter är en självklarhet för EBE Gruppen. Alexander studerar till fukttekniker på Yrkeshögskolan och är en av flera som har haft sin praktik på företaget. Flera av Alexanders klasskamrater hade tidigt uppmärksammat EBE Gruppen och deras arbete. Efter en djupdykning i företaget och deras hemsida bestämde sig även Alexander för att ansöka, vilket resulterade med en praktikplats på EBE Gruppen. För nu när praktiken börjar lida mot sitt slut kan Alexander blicka tillbaka på sin tid och se höjdpunkterna.

– Det måste vara personalen. För alla är väldigt tillmötesgående och gör att för att hjälpa mig när jag stöter på problem i jobbet.

 

Praktik på EBE Gruppen gav mersmak

Att vara LIA praktikant på EBE Gruppen innebär att ingen dag är den andra lik. Varje dag bjuder på nya utmaningar, stor arbetsvariation och mängder av olika arbetsplatser. Vilket ofta medför mycket tid i trafiken.

– Det innebär ofta mycket bilkörning, vilket jag tycker om, berättar Alexander.

Efter sin LIA period på EBE Gruppen tar Alexander med sig en ryggsäck fylld med ny kunskap och arbetslivserfarenhet. Balansen mellan bra kollegor, varierade arbetsuppgifter och utmaningar har givit mersmak. För efter sina studier hoppas Alexander på att få en fast anställning på företaget.

Vill även du bli en i vårt härliga gäng? Att ta emot praktikanter är en självklarhet för EBE Gruppen.

 

Ansök du med!