Fukttekniker med kunden i fokus

Fukttekniker med kunden i fokus

Låt oss presentera en sann hjälte från EBE Gruppen, Peter Lundberg. Han arbetar som fukttekniker med besiktningar samt vidare hantering och uttorkning av fuktskador. 

Rådgivning finns alltid nära till hands

Peter har arbetat på EBE Gruppen i tre år. Det finns många fördelar med arbetet men han väljer att lyfta fram två. Det första är den stora variationen på uppdrag. Det innebär nämligen att det alltid finns möjlighet till utveckling. Den andra fördelen med arbetet för Peter är alla möten med nya människor. Han nämner också den goda gemenskapen han har tillsammans med sina kollegor. Dessutom är han tacksam för all den kunskap och kompetens som finns inom företaget när han behöver rådgivning.

Kundbemötandet är en viktig del

För Peter består en vanlig arbetsdag av att vara ute på fältet och besiktiga, göra installationer och mätningar. Men den innehåller även en stor del rapportskrivande och administrativa uppgifter framför datorn. I det vardagliga arbetet är dessutom kundbemötande en viktig del. Därför har Peter alltid kunden i fokus och en målsättning att ständigt göra ett gediget arbete. Och med stöd från kollegor och arbetsledningen känner Peter en trygghet och ett starkt självförtroende i sina uppdrag.

Det positiva i det negativa

Som för många andra har pandemin påverkat Peters arbete. Men han väljer att försöka se det positiva i situationen. Det gör han genom att poängtera att trafiken är underbar jämfört med före pandemin och att det är lättare att boka tider. Samtidigt är han noga med att nämna att det är viktigt för honom att jobba utefter alla rekommendationer och påbud.

Men när världen återgår till det normala kan vi räkna med att Peter kommer umgås med sina vänner igen. Om inte annat kommer han spela gitarr och piano eller cykla fram bland träden i skogen.

Vi på EBE Gruppen och våra kunder är väldigt tacksamma över att ha dig som medarbetare Peter. Du gör ett strålande jobb. 

Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka in en spontanansökan här eller se våra lediga tjänster. Har du några andra frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.