Fjärravläsning av fukt- och vattenskador

Fjärravläsning av fukt- och vattenskador

På EBE Gruppen utför vi fjärravläsning av fukt- och vattenskador. Vi erbjuder nu alla våra kunder, stora som små möjligheten att på distans läsa av sina fukt- och vattenskador.

Vi monterar antal önskade givare i den konstruktion eller i det material du vill. Därefter upprättar vi en projektspecifik sida på www, våra givare kan läsa av Rf%, Fk%, temp, daggpunkt etc allt enligt dina personliga önskemål.

Efter detta kan du som kund logga in med ditt unika lösenord på vår hemsida, där kan du läsa av din fukt- eller vattenskada när som helst. Det finns även möjlighet att skriva ut resultaten som uppdateras löpande i olika former av grafer och spaltformer.

Fjärravläsning sparar både tid, pengar och på miljön – i avseendet att vi inte behöver åka ut på kontrollmätningar. Det kraftigt minskade antalet resor sparar mycket naturresurser i det långa loppet. Vi på EBE Gruppen strävar alltid efter att utföra vårt arbete med minsta möjliga negativ miljöbelastning, i varje arbetsmoment.

Vi arbetar alltid väldigt nära våra kunder – försäkringsbolag, byggfirmor, kommuner, fastighetsförvaltare och fastighetsägare. Stora som små, alla är välkomna till oss på EBE Gruppen!