Ett steg i rätt riktning

Helelektrisk skåpbil

Precis när september knackade på dörren knackade även något mer, i alla fall på EBE Gruppens dörr. Vår allra första helelektriska skåpbil stod där på gården. Du som är bekant med oss sedan tidigare vet att miljö har en betydande plats i vår verksamhet.

– Våra fordon är en stor del i vår verksamhet då vi alltid är på språng. Att kunna investera i fordon med drivmedel som har en mindre miljöpåverkan är definitivt ett steg i rätt riktning på EBE Gruppen, berättar Philip Bayati, VD på EBE Gruppen.

En successiv förändring

Visionen att endast använda elbilar inom verksamheten finns absolut där. Men än så länge matchar inte marknadens utbud av helelektriska yrkesfordon vårt behov.

– I dagsläget kör vi hybrider i en större omfattning och ser över vart vi kan fasa in elbilar i organisationen så det fungerar i vårt dagliga arbete, förklarar Philip.

Miljöarbetet är viktigt utifrån så många olika aspekter. Därför strävar vi alltid efter att utföra ett arbete med en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt – i varje arbetsmoment. För oss på EBE Gruppen är det viktigt att vi efterlämnar något bra och hållbart för kommande generationer.