Ensam är stark, tillsammans är starkare

Våra värderingar

EBE Gruppen arbetar dagligen med värderingarna; Kvalitet, Medmänsklighet och Flexibilitet. Vi har tidigare skrivit inlägg om både medmänsklighet och flexibilitet. Men det finns flera aspekter inom våra värderingar. Vi ser medmänsklighet som en självklarhet och låter det genomsyra hela vår verksamhet.

Nästintill dagligen arbetar vi i någons hem, bostad eller arbetsplats där skada har skett till följd av brand och vatten. Att då visa medmänsklighet och empati för människan som drabbats för att minimera deras problem och oro är en självklarhet.

Varför idrottslivet?

Lika självklart är det att bidra till ett fungerande idrottsliv där alla inkluderas. Förra veckan skickade IK Oddevold och frågade om vi kunde skriva några rader om vår verksamhet. Vilket vi absolut kunde göra. Men när vi väl skulle förklara anledningen till att vi sponsrar olika idrottföreningar och ungdomsverksamheter fick det oss att vilja dela med oss av vårt svar. Vad är egentligen anledningen till att EBE Gruppen brinner för barn, ungdomar, idrott och föreningar?

Anledningen till att vi tycker att idrotts- och ungdomsverksamheter är så otroligt viktiga är för att det bidrar till en känsla av gemenskap och tillhörighet. Där varje individ uppskattas och bidrar till teamet. Men samtidigt där ingenting annat förutom det brinnande intresset för sporten står i fokus. Dessutom vet vi att idrottsföreningar och ungdomsverksamheter verkar för ett drogfritt samhälle.

Likheter och olikheter

Precis som att det finns olikheter finns det likheter mellan idrottsföreningar och EBE Gruppen. Vi utför uppdrag inom skadeservice och torkteknik åt allt från privatpersoner till stora försäkringsbolag, fastighetsägare, byggbolag, industrier och kommuner runt om i landet. EBE Gruppen har idag ett flertal kontor runt om där vi ständigt arbetar med att rädda ekonomiska värden med människa och miljö i fokus. Men likt IK Oddevold, Frölunda HC, Alingsås HK, IK Sävehof, GF Kroppskultur eller alla andra verksamheter vi sponsrar är vi ett starkt, kompetent och tryggt team där varje individ spelar en viktig och betydande roll.

Ensam är stark, tillsammans är starkare.