EBE Skadeservice söker arbetsledare till Göteborg!

Företagsinformation

EBE Gruppen har ca 120 medarbetare, som var och en har sin styrka och kompetens. Tillsammans utför vi uppdrag inom skadeservice och torkteknik, effektivt med ett kvalitativt resultat. Vi jobbar alltid nära våra kunder som innefattar försäkringsbolag, byggentreprenörer, fastighetsägare, kommuner och fastighetsförvaltare. Stora som små, alla är välkomna till oss.

Tjänstebeskrivning

Vill du ha ett utvecklande och omväxlande jobb? Vill du arbeta i ett trivsamt företag och växa tillsammans med oss? Då har vi jobbet för dig, vår avdelning för rivning och sanering, EBE Skadeservice söker en arbetsledare! Som arbetsledare hos oss har du en central roll i organisationen med goda möjligheter att både påverka och utveckla. Du rapporterar direkt till produktionschef och säkerställer att våra projekt löper smidigt enligt plan från start till mål. Du ansvarar för olika projekt i en operativ roll, med ett arbetsledande ansvar för ett tiotal medarbetare. Dina ansvarsområden kommer utöver planering och ledning att utgöras av diverse dokumentation, uppföljningar och rapportering av status på pågående projekt.

Kvalifikationer

Du är en person som känner dig trygg och trivs i ditt ledarskap. Ditt strukturerade arbetssätt, din entusiasm och ditt engagemang bidrar till att leda såväl medarbetare som projekt framåt. Du är bekväm i en miljö där det är högt i tak och du är prestigelös i ditt sätt att vara. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att knyta kontakter.Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll, gärna från bygg/entreprenadbranschen.Tjänsten kräver att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, att du har god datavana samt B körkort.Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Du blir en del av en organisation med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. EBE gruppen är ett framgångsrikt företag som står inför en fortsatt expansion under de kommande åren.Låter det intressant?Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Veronica Olsson tel; 0707–858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.