EBE gruppen söker en ekonomiassistent till huvudkontoret!

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en pigg och sifferälskande ekonomiassistent som vill växa tillsammans med oss på EBE Gruppen! Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta i en stöttande roll på ekonomiavdelningen och du kommer ta dig an ett flertal olika arbetsuppgifter, allt från kundreskontra, löpande bokföring till lönekörningar och analyser. Däremellan svarar du kanske i telefon eller tar emot besökare. Här arbetar du i en familjär och prestigelös miljö!

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. Du har relevant utbildning inom ekonomi och vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat med Visma och/eller Agda ser vi det som meriterande. Att du är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet!Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter då företaget är i en stark expansion under de kommande åren.Låter det intressant?Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Veronica Olsson 0707-858635.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Länk till ansökan