EBE Gruppen på Fastighetsmässan

Ni missar väl inte EBE-Gruppen på Fastighetsmässan?

EBE Gruppen kommer 4-5 september medverka på Fastighetsmässan i Göteborg. Under mässan finner ni oss i monter E:10a där vi kommer besvara alla dina frågor och funderingar kring skadeservice och torkteknik. Oavsett om du representerar ett företag eller är där som privatperson är du välkommen till vår monter på onsdag och torsdag!

En mötesplats

Fastighetsmässan är ett tillfälle där ledande aktörer inom drift, förvaltning, miljö, underhållning, energi och även digitalisering samlas. Ambitionen är att samla så många aktörer som möjligt inom fastighetsbranschen under ett och samma tak. Tack vare detta skapas en bred och varierad mötesplats där alla delar inom fastighetsbranschen inkluderas.

EBE Gruppen är en av många utställare som medverkar under mässan och under dagarna hålls även seminarier, paneldebatter, utbildningar och nätverksmingel. Allt för att besökarna och utställarna ska få möjlighet att nätverka, lära och byta erfarenheter med varandra. Fastighetsmässan har växt något enormt de senaste åren. Visste du att utöver Göteborg arrangeras mässan även i Stockholm, Malmö, Umeå, Tammerfors och Köpenhamn. Dessutom har antal utställare ökat med 2018 % och besökare med 410 % på 10 år!

 

GLÖM INTE

Fastighetsmässan på Åbymässan i Göteborg. Den 4-5 september mellan 9.00-17.00 och 9.00-16.00, i monter E:10a.

VI SES DÄR!