EBE Gruppen lanserar ny tjänst!

Har du funderat på vart det egentligen läcker in?

Nu behöver du inte längre fundera. På EBE Gruppen erbjuder vi nu vår nya tjänst drönarinspektion. En tjänst som kommer spara enormt mycket tid. Hur tänker du säkert nu? Jo, för nu kan vi utföra en första inspektion utan att köra dit lift. För äger du ett flervåningshus vet både du och jag att för att undersöka tak eller fasad krävs det först och främst en lift eller ställning. Vi vill genom vårt sätt att effektivisera den första utvändiga inspektionen ge alla inblandade mer tid över till annat. För det är faktiskt vad det kommer generera, mer tid men även mer hållbara kroppar.

Vi är först på pucken

Vi vill ligga i framkant inom vår bransch och tycker att det är viktigt att alltid sträva efter att utveckla och förbättra vår verksamhet. Därför känns det fantastiskt att vara först på denna puck. Med hjälp av drönaren kan vi snabbt komma upp till platsen och samtidigt leverera bilder och filmer med högupplöst kvalitet som kan nå dig som kund omgående. Ett av våra mest värdefulla och viktigaste argument är miljön. Då vi endast behöver en kunnig person och vår drönare så är miljöpåverkan betydligt lägre.

Är du osäker på om hängrännorna är hela?

Det finns flera positiva aspekter av drönarinspektion. Inte nog med att du sparar tid, du sparar även enormt mycket pengar. Ja absolut, tid är pengar. Men du sparar faktiskt direkta pengar. Ställningar och liftar kräver både flytt och montering, vilket blir ett mer kostsamt alternativ., som du nu kan undvika vid en första inspektion.

Vill du inspektera eventuella skador efter oväder eller olycka? Då är det väldigt viktigt att inte orsaka några ytterligare skador. För så fort någon sätter sig i en lift skapas en risk och vi behöver komma nära olyckan för att verkligen kunna inspektera. Med en drönare kan vi komma extremt nära utan någon som helst risk att påverka objektet.

Vill du spara både pengar, tid, miljö och människa vid en första inspektion? Tveka inte på att kontakta oss redan idag så lovar vi att besvara alla dina frågor!

Förresten, den fungerar som en fristående tjänst vilket gör att du kan anlita oss endast för drönarinspektion!