Camilla Algebäck förstärker organisationen i ny roll

Camilla Algebäck förstärker organisationen i ny roll

Sedan drygt 1,5 år tillbaka har Camilla Algebäck haft ett tätt konsultsamarbete med både EBE Gruppen och SSG Nordic. Fokus har främst legat på ISO-certifieringsfrågor och det är med glädje vi nu kan berätta att Camilla tar ytterligare ett steg in i organisationen. Här berättar hon om hennes nya roll där hon utöver ISO-frågor kommer att fokusera på sälj- och marknadsstrategi.

– Samarbetet med både EBE och SSG har varit mycket bra och det känns kul att nu bli en officiell del av koncernen, berättar Camilla.

Som konsult var Camilla drivande i organisationens ISO-certifiering vilket hon även kommer fortsätta att ansvara för framöver. Däremot innebär hennes nya roll att hon tar ett helhetsgrepp över vårt marknads- och försäljningsarbete.

Allt eftersom samarbetet pågick insåg vi att det fanns outnyttjad potential avseende sälj och kommunikation. Camilla har en bakgrund inom affärsutveckling och har erfarenhet av att skapa möjligheter i nya och befintliga kundrelationer. Kundbemötandet är väldigt viktigt för vår verksamhet och Camilla hoppas kunna bidra till att vi alltid ger kunden den bästa möjliga upplevelsen.

Förhoppningen är att Camilla ska kunna sätta en strategi och driva marknadsarbetet för både EBE Gruppen och SSG.

Camillas målsättning är att vara ett stöd till ledningsgruppen och affärsområdeschefer kring hur vi syns och möter kunderna i långsiktiga relationer.

Fokus på Camillas nya roll kommer att ligga på marknadsaktiviteter och exponering i rätt kanaler, utveckling av befintliga och nya avtal samt stöd i kunddialoger och merförsäljning hos befintliga kunder.

Tjänsten innebär även att vara drivande i kund- och personalundersökningar samt se till att värdeskapande aktiviteter genomförs och följs upp både internt såväl som externt.

Vi önskar Camilla stort lycka till!