Ny arbetsledare på EBE Gruppen

Vår arbetsledare Haris

Att vara ny på ett företag är inte alltid lätt. Det är ofta mycket nytt att lära sig, nya kollegor och nya arbetsuppgifter. Men vi är inte oroliga för något av det. Teamet på EBE Gruppen består av ett härligt gäng drivna individer som kommer ta väl hand om vår nya arbetsledare Haris. Arbetsuppgifterna är vi inte speciellt oroliga över heller. För Haris har nämligen arbetat med riv och sanering i 10 år!

“The perfect match”

Det är det berömda drivet och hans målmedvetenheten har tagit honom till EBE Gruppen. Hans önskan var att hitta ett större företag inom riv och sanering där han kunde få utlopp av sin höga kunskap och långa erfarenhet, vilket går i linje med vår verksamhet. Haris förväntningar är att uppnå alla företagets mål och samtidigt verka för att göra likaväl kunder som anställda nöjda och tillfredsställda. Med det drivet och den kompetensen Haris besitter tvivlar vi inte det minsta på att han kommer genomföra sitt arbete med bravur!

Gemensamma nämnare

Utanför arbetet är Haris en äkta familjefar där gemenskap, passion och sammanhållning är tre viktiga grundvärderingar. Värderingar som är lika viktiga i rollen som arbetsledare på EBE Gruppen. Utan gemenskap och bra sammanhållning fallerar vår vision om att leverera kvalitet och trygghet åt våra kunder.

Fritidsintressen för hela familjen

För familjefadern finns det inte endast ett fritidsintresse, utan listan är lång. Men tillsammans med hans fru och två döttrar är dem ett sammansvetsat team. Där camping med fiske, resor med nya kulturer och träning med fotboll bara är ett litet urval av Haris kombinationer av intressen utöver arbetet!

Vi välkomnar Haris till teamet på EBE Gruppen!

Är du intresserad av hur det är att arbeta hos oss på EBE Gruppen? Klicka HÄR för att läsa vårt tidigare inlägg om vår praktikant Alexander!