Trevlig sommar och några intressanta siffror om EBE Gruppen

Vi på EBE Gruppen vill önska alla en riktigt härlig sommar och semester!

Vi vill också tacka våra kunder, samarbetspartners och medarbetare för ett spännande första halvår 2017.

Innan ni tar semester eller om ni har lite tid över under ledigheten, läs gärna några intressanta siffror angående vårt första halvår 2017:

Vi har ökat antalet inkomna jobb från 2964 till 3801 vilket är trevliga siffror, men det är viktigare än så. Varje beställning är en kund som ger oss sitt förtroende, det innebär att vi har fått fler och mer förtroenden. Detta är vi glada och väldigt stolta över!

Vi har också gjort mätningar där våra kunders kunder, dvs försäkringstagare, hyresgäster och bostadsrättsinnehavare som drabbats av t.ex. en vatten eller brandskada får möjlighet att tycka till om oss. Sammanställningen av mätningen fram till sista juni visar att 98% ger oss 5 av 5 i betyg, övriga tycker bara att vi är bra. Här kan vi se att vi framför allt behöver förbättra vår kommunikation till den skadedrabbade.

Sedan i mars har våra kunder haft möjligheten att betygsätta våra vattenskaderapporter via en länk till en enkät. Där ställer vi frågor om rapportens innehåll och vår service. Glädjande ser vi att betyget just nu är 4,9 av 5. Samtidigt har vi fått in bra förslag på hur vi kan förbättra oss, tack för det!

Trevlig sommar!