Nyheter

Nyheter

Trevlig utmärkelse till EBE

Diplom 1

Vi blev oerhört stolta när vi i förra veckan var på partnerträff hos vår kund Wallenstam och mottog utmärkelsen Årets insats 2017. Motiveringen “För ett stort engagemang när det verkligen behövdes vill vi tacka EBE för era insatser”. Priset ett vackert diplom och en check på 5000 kr att skänka till valfri organisation, valet föll på BRIS.

Stort tack alla inblandade!

EBE Skadeservice AB söker lokalvårdare.

Arbetsuppgifter

Vi söker erfaren lokalvårdare på heltid som till ca 50% ansvarar för att städa och serva våra tre kontor i Göteborg och Torslanda. Övrig tid förväntas du arbeta med sanering av lösöre, packning och uppackning av lösöre samt bygg och flytt städning hos våra kunder.

Krav

  • B-Körkort

 

För att ansöka, skicka CV och personligt brev till Philip Bayati philip@ebe-torkteknik.se

Ibland behöver vi lösa problem

Efter skyfall och översvämning på Tjörn, i Partille och Göteborg började det sina rejält på hyllorna på vårt centrallager.

Då satt vi oss i en lastbil och drog till Jönköping och köpte 70 nya enheter.

Detta gjorde att vi snabbt kunde hjälpa våra kunder i ett rejält pressat läge.

Tack till våra runt 40 EBE hjältar som var ute och sög vatten, sanerade, monterade avfuktare och besiktade.

Totalt blev det ca 150 skador i allt från villor, förskolor och köpcentrum.

 

20170916_122634

16 EBE:are på Meps 2.0 utbildning

IMG_0304

Under två dagar gick 16 EBE:are utbildning i skadehantering och kalkyleringsprogrammet Meps 2.0.

Vi är nu totalt 18 arbetsledare och fukttekniker som arbetar i Meps 2.0 för att öka vår service till försäkringsbranschen.

Vi följer vår omfattande utbildningsplan som ligger till grund för att vara vassast i branschen, som leverantör och arbetsgivare.

EBE Gruppen fortsätter som Silverpartner till Alingsås Handbollsklubb

AHK 2017

Vi är väldigt glada att vi förlängt vårt avtal som silverpartner till Alingsås Handbollsklubb ytterligare ett år.

På bilden ser vi Magnus Johansson på EBE Gruppen och Christer Mårtensson klubbchef för Alingsås HK. Det ska bli otroligt spännande att följa AHK:s herrlag i elitserien, damlaget i division 2 och samtidigt stödja AHK i det fina arbetet som görs för barn och ungdomar i och runt Alingsås!

Trevlig sommar och några intressanta siffror om EBE Gruppen.

semester 17

Vi på EBE Gruppen vill önska alla en riktigt härlig sommar och semester!

Vi vill också tacka våra kunder, samarbetspartners och medarbetare för ett spännande första halvår 2017.

Innan ni tar semester eller om ni har lite tid över under ledigheten, läs gärna några intressanta siffror angående vårt första halvår 2017:

Vi har ökat antalet inkomna jobb från 2964 till 3801 vilket är trevliga siffror, men det är viktigare än så. Varje beställning är en kund som ger oss sitt förtroende, det innebär att vi har fått fler och mer förtroenden. Detta är vi glada och väldigt stolta över!

Vi har också gjort mätningar där våra kunders kunder, dvs försäkringstagare, hyresgäster och bostadsrättsinnehavare som drabbats av t.ex. en vatten eller brandskada får möjlighet att tycka till om oss. Sammanställningen av mätningen fram till sista juni visar att 98% ger oss 5 av 5 i betyg, övriga tycker bara att vi är bra. Här kan vi se att vi framför allt behöver förbättra vår kommunikation till den skadedrabbade.

Sedan i mars har våra kunder haft möjligheten att betygsätta våra vattenskaderapporter via en länk till en enkät. Där ställer vi frågor om rapportens innehåll och vår service. Glädjande ser vi att betyget just nu är 4,9 av 5. Samtidigt har vi fått in bra förslag på hur vi kan förbättra oss, tack för det!

Trevlig sommar!